ÖZEL NEVA TÜYAP KİTAP FUARINDA!

Kitapseverlerden oluşan 5,6,7 ve 8. sınıf  öğrencilerimiz  ve öğretmenlerimiz, 24 Kasım  cumartesi günü  31.'si  düzenlenen Tüyap Kitap Fuarındaydı.
          Sabah Fethi Paşa Korusun'nda yaptıkları keyifli kahvaltının ardından,Tüyap'a ulaşan öğrencilerimiz, fuarda çok farklı yayınevleri ve yazarlarla tanışma imkanı buldular.Nazan Bekiroğlu,İlber Ortaylı,Metin Karabaşoğlu,Cüneyt Suavi,Yavuz Bahadıroğlu gibi çok değerli yazarlarımızla tanıştılar.Sohbet edip,kitaplarını imzalattılar.
          Gün sonunda Üsküdar'da akşam yemeği yediler.Kız kulesine karşı çaylarını içerek,tüm yorgunluklarını üzerlerinden attılar.